Over ons

Newport Foodies

Newport Foodies is een caterings bedrijf die luxe dining services aanbied op maat. We kregen steeds meer verzoeken voor speciale caterings diensten en sindsdien zijn we ons meer gaan richten op privat dining en pop-up caterings diensten. 

We hebben een passie voor goed, lekker en gezond eten en weten dit ook op een artistieke wijze aan uw klanten te presenteren. Wilt u ook een unieke dining experience ervaren?

Stuur ons een bericht!

Over ons

Onze foodie journey

 

2011

Onze hoofdkok Antoine is afgestudeerd in prom. 2011 Hotelschool Ter Duinen in Koksijde met stages bij ‘BRU’ (Wout Bru, Eygalières, FR) en ‘In de Wulf’  (Heuvelland, Kobe Desramaults, BE).

2012

Newport Foodies is geboren en richt zich meteen op catering met een meerwaarde, volledig op maat en naar de vraag van de klant. Door middel van een mobiele keuken kan het concept overal plaatsvinden. De focus ligt initieel op het thuis-koken en event-catering. Vrij snel al specialiseerde Newport Foodies zich in het leveren van een totaalpakket waar gasten van A tot Z begeleid worden.

2015

7 jaar na de start, pakt Newport Foodies uit met een uithangbord, een mooie uitvalsbasis, een eerste place-to-be. Het bestaande restaurant Feu d’Or bleek de locatie bij uitstek. Rust en kwaliteit is wat we in Nieuwpoort-Bad willen bieden en daarin gaan we intussen al ruim 4 jaar all the way ;).

traiteur nieuwpoort